Adevarul despre faptul ca VACCINURILE PROVOACA AUTISM LA COP

Cursuris autism

Adevarul despre faptul ca VACCINURILE PROVOACA AUTISM LA COP

Mesajde dragananaal » Mie Iul 07, 2010 4:28 pm

Vă rugăm să citiţi aceasta postare. Nu lasati “sistemul” sa ne afecteze copiii!

Părinţii copiilor care s-au recuperat, şi am cunoscut sute, cu totii împărtăşesc aceeaşi experienţă, avand de-a face cu persoane care se îndoiesc sau neaga realitatea, spuanand ca, probabil, copilul nostru nici n-a avut autism sau că operaţiunea de recuperare a fost pur şi simplu cursul natural al firii. Ştim cu toţii mai bine, si sincer, suntem prea ocupati sa ajutam alţi părinţi, ca sa ne mai pese de rautatea altora.

Alegeti unul din sutele de medici care se specializează în recuperare dupa autism, şi ei vă vor spune povestiri cu zeci de copii întalniti de-a lungul practicii lor, care nu mai au autism. Cereţi-le să vorbească cu presa şi vor bate imediat in retragere. Ei stiu bine de ce..

Majoritatea medicilor din comunitatea noastră au o trăsătură comună: propriul lor copil a regresat în autism. Ei şi-au vindecat intai copilul lor şi apoi au realizat că ar trebui să-şi dedice viaţa pentru a-i ajuta si pe ceilalti parintii sa faca acelaşi lucru, acceptand pierderea apartenentei la curentul “central” din domeniul lor.

Cui ii e frică de recuperarea dupa autism? Poate diagnosticenilor şi pediatrilor, care au facut cariera din a spune părinţilor ca autismul este o afectiune fără speranţă.

Când am facut publica pentru prima data povestea fiul meu, Evan, am planuit sa vorbesc despre cuvintul cu "R" - de recuperare. Dar curând am inceput sa-mi petrec timpul vorbind despre cuvantul cu "V" - vaccinuri.

Este greu sa abordezi un subiect fără celălalt, deoarece atât de multi dintre parintii copiilor recuperati ştiu, ca si mine, ca vaccinurile sunt de vina pentru regresia copiilor lor în autism şi foloseste problemele medicale determinate de vaccin ca indicii pentru a-si trata copilul corespunzator.

Ideea că vaccinurile sunt o cauză primară a autismului, nu este doar o nascocire, asa cum unii si-ar putea dori. Autismul inregistreaza o crestere extrem de spectaculoasa in ultimii ani, numarul victimelor fiind de 60 de ori mai mare, corespunzand unei triplari a programului de vaccinare in SUA. Si unii inca mai neaga legatura dintre cele doua…..

Cu atât de mulţi copii care sufera de autism, mediul trebuie să fie facut vinovat, şi vaccinurile sunt o cauza evidenta. Aproape toti copiii primesc vaccinuri - toxine injectate - foarte devreme în viaţă, şi guvernul cu siguranta constientizeaza faptul ca vaccinurile provoca leziuni ale creierului, la anumiti copii vulnerabili.

Luaţi aceste fapte simple, împreună cu alte zeci de mii de relatari ale unor părinti, privind regresia de după vaccinare- fără a mai menţiona o listă tot mai mare de acţiuni în justiţie în care guvernul nostru a plătit daune copiilor cu autism, recunoscând vaccinurile ca fiind de vina- si va veti da seama ca ceea ce spunem chiar are logica…..
N.T: Fiul lui Jenny McCarthy, Evan, a fost diagnosticat cu autism in copilarie

http://www.urbaniulian.ro/2010/03/12/ad ... -la-copii/
dragananaal